Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

27. 09. 2024. 19:15 >> 19:15
1

Svečano otvoren novi stadion u Tuzima

Čekanje je konačno završeno - rekonstruisani stadion FK Dečić u Tuzima svečano je otvoren večeras.

Moderna tribina ima kapacitet od 1.080 mjesta, a u sklopu nje su sve prostorije potrebne za organizaciju utakmica.

Nove svlačionice za timove i službena lica, ambulatna soba, VIP salon, press sala… U sklopu ovog projekta urađeni su i novi teren sa prirodnom podlogom i novi pomoćni teren sa vještačkom podlogom.

Investicija, koju su zajednički finansirali FSCG i opština Tuzi, iznosi oko 2,5 miliiona eura.

Vrpcu na novom objektu, uoči derbija Budućnosti i Dečića su presjekli predsjednik FSCG Dejan Savićević, prvi čovjek Tuzana Paljo Drešaj, predsjednik opštine Tuzi Lindon Đeljaj, te Nik Đeljošaj, ministar ekonomskog razvoja u vladi Crne Gore.

"Danas otvaramo još jedan moderan i lijep objekat, tribinu stadiona Dečića, kluba koji je oduvijek bio prepoznat po talentovanom igračima. Nova tribina, nova travnata podloga na glavnom i pomoćni teren sa vještačkom podlogom u Tuzima dokaz su da Fudbalski savez predano radi na razvoju infrastrukture u svim djelovima države. Cilj nam je bio da, u saradnji sa Opštinom Tuzi, obezbijedimo da generacije koje dolaze dobiju adekvatne uslove za trening i utakmice i nadam se da će na ovim terenima na najbolji mogući način ispoljiti svoj talenat", kazao je predsjednik FSCG Savićević.

Paljo Drešaj, direktor FK Dečić, istakao je da je ovo veliki dan za sport u Tuzima.

"Ovo je veoma poseban i značaj dan za sport i fudbal u Tuzima. Dugo godina smo koristili stadion koji je odavno bio zreo za rekonstrukciju. Ipak, uz pomoć Fudbalskog saveza Crne Gore i Opštine Tuzi napravili smo stadion koji može da nam služi na ponos, naša opština i klub su to zaslužili. Nadam se da ćemo zajedno sa našim navijačima proslaviti mnogo trofeja na ovom stadionu", rekao je Drešaj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније