Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

28. 09. 2024. 11:18 >> 11:28

Predsjednik EOK-a: COK pokazao sjajne organizacione sposobnosti

Spiros Kapralos, predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta (EOK), pohvalio je organizaciju velikog olimpjskog skupa, koji je organizovan u Budvi.

U našoj prijestonici turizma, održava se 44. Seminar Evropskog olimpijskog komiteta, koji je okupio predstavnike svih nacionalnih komiteta Starog kontinenta.

Na skupu se govori i diskutuje o brojnim aktuelnim olimpijskim temama, a Crna Gora je prvi put domaćin ovako važnog međunarodnog sportskog događaja.

“Srećni smo što smo u Crnoj Gori, u prelijepoj Budvi. Crnogorski olimpijski komitet pokazao je izuzetne organizacione sposobnosti, a predsjedniku Simonoviću posebno čestitam na liderskoj ulozi u organizaciji ovog velikog seminara. Nije lako organizovati seminar, gdje učestvuje skoro 200 ljudi iz cijele Evrope. Crna Gora je uspješno organizovala i Igre malih zemalja prije nekoliko godina, vi ste mala zemlja, ali sa velikim srcem.
”, kazao je Kapralos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније