Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

30. 08. 2024. 22:40 >> 22:40
Čitaj mi:

SERIJA A

Inter pokazao klasu, Atalanta deklasirana na "San Siru"

Nije bilo problema za aktuelne šampione Italije u 3. kolu Serije A - Inter je bio ubjedljiv protiv Atalante 4:0 i tako vezao drugi trijumf u sezoni, nakon pobjede protiv Lećea u prethodnoj rundi.

Inter je poveo već u 3. minutu - autogolom Đimšitija.

Novi gol viđen je u 10. minutu kada Barela pogodio na asistenciju Pavara za 2:0.

Do kraja poluvremena viđeno je još po nekoliko prilika na obje strane - najbolju nije iskoristio Tiram u 27. minutu kada je pogodio stativu.

Već početkom drugog poluvremena novi gol za Inter - ovoga puta je Tiram uspio da pronađe put od mreže i pogodi za 3:0 u 48. minutu.

Isti igrač povisio je na 4:0 u 56. minutu - najbolje se snašao u šesnaestercu Atalante i stavio tačku na pitanje pobjednika.

Sjutra će biti odigrana četiri meča:

18.30 Bolonja - Empoli

18.30 Leće - Kaljari

20.45 Lacio - Milan

20.45 Napoli - Parma 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније