Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 09. 2024. 09:29 >> 09:30
Čitaj mi:

naslijediće Aleksandra Stanojevića

Savo Milošević ponovo trener Partizana

Posle četiri godine, Savo Milošević se vratio na klupu Partizana, zvanično imenovanje novog-starog trenera se očekuje uskoro, pišu srpski mediji.

Čelnici kluba iz Humske uspjeli su da postignu dogovor sa 51-godišnjim stručnjakom, koji je u svom prvom mandatu uspio da osvoji Kup Srbije i da igra grupnu fazu Lige Evrope.

Posljednji trenerski angažman Milošević je imao u reprezentaciji Bosne i Hercegovine prošle godine.

Partizan ne igra u Evropi nakon eliminacija u kvalifikacijama. Nakon sedam odigranih mečeva u Superligi Srbije je na devetom mjestu na tabeli sa skorom od tri pobjede i po dva poraza i remija.

Nakon dva vezana poraza, od OFK Beograda i Crvene zvezde Aleksandar Stanojević je podnio ostavku na mjesto šefa struke.

Partizan u nedjelju gostuje Mladosti u Lučanima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније