Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 09. 2024. 18:41 >> 18:41
Čitaj mi:

DRUGA LIGA

Lovćen stigao Rudar, lideru bod u Rožajama

Mladost je ostala neporažena i nakon osam utakmica u Drugoj ligi, ali je propustila šansu da uveća prednost na vrhu tabele.

Tim iz Donje Gorice je poveo protiv Ibra preko Branislava Kocića u 20. minutu, ali je veliko slavlje domaćim navijačima i bod donio Đorđe Magdelinić u 85. minutu.

Mladost ima dva boda više od Rudara (slobodan u ovom kolu) i Lovćena, koji je slavio protiv Iskre 2:0. Cetinjane su do pobjede u Danilovgrad doveli Damjan Radulović u 39. i kapiten Božidar Bujiša u 47. minutu.

Kom je osvojio drugi bod, jer je odigrao 1:1 protiv Igala na Zlatici. Gosti su poveli u 9. minutu golom kapitena Jovana Popovića iz jedanaesterca, da bi u 79. Andrija Radonjić kaznio veliku grešku Jovana Mugoše.

Remizirali su i Podgorica - Grbalj (2:2). Ekipa iz Radanovića je povela preko Andrije Vukoje u 29. minutu, da bi domaći preokrenuli pogocima Kristijana Radunovića u 72. i Sava Gazivode u 74. minutu, ali se za remi pobrinuo Adama Jarju.

9. KOLO

Ibar - Mladost 1:1 (Magdelinić 85 - Kocić 20)

Iskra - Lovćen 0:2 (Radulović 39, Bujiša 47)

Podgorica - Grbalj 2:2 (Radunović 72, Gazivoda 74 - Vukoje 29, Jarju 83)

Kom - Igalo 1:1 (Radonjić 79 - Popović 9)

Slobodan je bio Rudar

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније