Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 09. 2024. 20:28 >> 20:43
Čitaj mi:

BUNDESLIGA (5. KOLO)

Bajern sabio Bajer u šesnaesterac, ali mogao samo do boda

Bajern je 90 minuta dominirao, stvarao šanse, ali je uzeo samo bod protiv šampionske ekipe Bajera na svom terenu - 1:1 u 5. kolu Bundeslige.

Iako su domaći držali loptu u nogama, prvi su do gola stigli "farmaceuti", jer je Robert Andrih u 31. minutu iz prve šutirao nakon dodavanja Granita Džake i pogodio sami ugao gola Manuela Nojera.

Bavarci su izjednačili osam minuta kasnije, kada je Aleksandar Pavlović sjajno "potegao" sa 22-23 metra, a Lukas Hradecki mogao i bolje da reaguje.

Finski golman češkog porijekla se nakon toga iskupio, jer je odbranio nekoliko zicera igračima Bajerna. Najbliži golu za preokret je bio Serž Gnabri, koji je u 48. minutu pogodio stativu, pa odmah zatim i prečku.

Lajpcig je drugi na tabeli sa 11 bodova, nakon što je porazio Augzburg 4:0. Dva gola je dao Benjamin Šeško, a po jedan Lois Openda i Ćavi Simons.

Zankt Pauli je slavio 3:0 na gostovanju Frajburgu i upisao prvu pobjedu u Bundesligi nakon 13 godina, sedam mjeseci i 12 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније