Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

26. 06. 2024. 09:53 >> 09:52

AUSTRIJA HIT PRVENSTVA

Rangnik: Nevjerovatno je da smo prvi; Kuman: Bili smo veoma loši

Selektor austrijske fudbalske reprezentacije Ralf Rangnik ocijenio je "nevjerovatnim" da je njegov tim pobijedio Holandiju i završio na prvom mjestu u Grupi D ispred Francuske, na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

"Da ste se kladili na našu pobjedu i na poraz Francuske, bili biste veoma bogata osoba", našalio se Rangnik, čiji je tim poslije pobjede (3:2) protiv Holandije i remija (1:1) protiv Francuske, na prvom mjestu grupe D.

Austrija sa šest bodova kao prva u grupi ide u osminu finala, Francuska kao drugoplasirana sa pet bodova, a Holandija će kao jedna od najboljih trećeplasiranih sa četiri boda u nokaut fazu.

Poljska je završila takmičenje na turniru u Njemačkoj sa jednim bodom.

"Na meču protiv Francuske, i pored neriješenog rezultata, bili smo relativno dobri i odigrali smo prilično dobro kao tim. Danas je učinak bio užasan", izjavio je selektor "lala" Ronald Kuman na konferenciji za novinare.

"Neki igrači su igrali loše u određenim aspektima. Morali smo da pratimo protivnika i to se nije desilo. Nismo se dobro branili", dodao je Kuman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније