Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

25. 06. 2024. 23:55 >> 23:57
Čitaj mi:

ZADOVOLJAN ODBRANOM, FALILI GOLOVI

Stojković: Idemo uzdignuta čela, nismo obrukali Srbiju

Poslije remija bez golova sa Danskom i eliminacije sa Evropskog prvenstva, selektor Srbije Dragan Stojković je za Arena sport poručio da je ovo rezultatski neuspjeh, ali da je njegov tim ostavio dobar utisak.

"Što se rezultata tiče - neuspjeh je, ali izuzetno sam ponosan na momke. Mnogo pretrčanih kilometara, dali su sve od sebe. Ako uđemo u neku dublju analizu, poraz od Engleza nas je doveo u ovu situaciju. Sve u svemu, mislim da smo ostavili dobar utisak, bez obzira na rezultat. Igrači zaslužuju sve čestitke za požrtvovanje i borbenost, mislim da su predstavili Srbiju na najbolji mogući način", rekao je Stojković.

"Orlovi" su do druge polovine 2. poluvremena bili bez šuta na gol, ali su u finišu šanse propustili Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

"Ovo je bila tvrda utakmica i na taktičkom planu neko ogledalo, sa obje strane. Znali smo da neće biti puno šansi, da ako dođemo u priliku da postignemo gol, da moramo da ga postignemo i to bi riješilo utakmicu. Ali, oni su bili u psihološkom smislu u prednosti, jer im je i remi odgovarao, a vidjeli ste da i u duelu Engleske i Slovenije nije pobijedio niko. Čeka nas Liga nacija u septembru, moramo da analiziramo šta i kako smo radili, da li je moglo bolje. Ali, u defanzivi smo napravili veliki pomak. Tu gdje je bilo najviše kritika, tu smo baš bili dobri na Evropskom prvenstvu", smatra Stojković.

Ali, postignut je samo jedan gol, i to iz očaja u 95. minutu protiv Slovenije.

"Falio nam je gol, falila nam je pobjeda. Možda i veliki broj šansi protiv Slovenije koje nismo iskoristili, sve je to doprinijelo ovome. Idemo uzdignuta čela, nismo obrukali Srbiju, svi mogu da budu ponosni na momke", zaključio je Stojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније