Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

27. 06. 2024. 20:11 >> 20:10

INCIDENT U LOKALU

Vanja Milinković Savić se tukao s navijačem u Minhenu

Golman reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić napravio je incident u jednom lokalu u Minhenu, pošto se potukao sa navijačem, prenose srpski mediji.

Nemili događaj se, prema saznanjima Telegrafa, se dogodio uoči meča sa Danskom, kada su reprezentativci imali slobodan dan.

Kako navodi pomenuti medij, njega je iznervirao navijač, kada mu je rekao da bi trebalo da sjedi u karantinu i priprema se za meč, a ne da pije. Milinković Savić je tada nasrnuo na navijača i došlo je do fizičkog obračuna.

U međuvremenu se oglasio i vlasnik lokala.

"Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbjeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu htjeli da ga puste unutra, jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umiješao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve riješili", rekao je gazda lokala u Minhenu za Telegraf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније