Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

29. 06. 2024. 08:01 >> 08:11

Švajcarska i Italija otvaraju nokaut fazu, Njemci na Dance (TVCG)

Nokaut faza Evropskog prvenstva u Njemačkoj počeće danas duelom fudbalera Švajcarske i Italije u Berlinu. Za plasman u četvrtfinale danas će igrati i Njemačka i Danska, u 21 sat u Dortmundu. Oba meča pratite na TVCG i na našem Portalu.

Početak meča u Berlinu zakazan je za 18 sati.

Italijani su jeda prošli grupu, pošto su u odlučujučem susretu sa Hrvatskom do boda došli u nadoknadi vremena.

Nedostatak kvaliteta u sastavu u odnosu na prethodne generacije bio je očit i teško koji trener, pa makar i Spaleti, ga može sakriti.

Na drugoj strani, Švajcarci u nadoknadi vremena nisu imali sreće. U duelu sa Njemcma su tada primili gol i spustili prvo mjesto u grupi.

Njemci su igrali dobro u prva dva kola. Pobijedili su Škotsku i Njemačku, a u pomenutom duelu sa Švajcarcima spasio ih je Filkrug.

Skandinavci su prošli sa tri remija, ali Eriksen i drugovi su u svakom meču igrali odlično.

Tako da nas sigurno očekuju dva neizvjesna meča.

Sjtra će rivali biti Engleska i Slovačka u Gelzenkirhenu (18), odnosno Španija i Gruzija u Kelnu (21.00).

Za ponedjeljak zakazani su dueli Francuske i Belgije (18.00) u Dizeldorfu, kao i Portugala i Slovenije (21) u Frankfurtu.

Spisak čevrtfinalista biće kompletiran dan kasnije nakon duela Rumunije i Holandije (18) u Minhenu, odnosno Austrije i Turske (21) u Lajpcigu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније