Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

Beta/N.R.

01. 07. 2024. 15:51 >> 15:51

IGRAČ REALA

Belingem: Igrati za Englesku je lijepo, ali je i veliki pritisak

Igrač engleskog fudbalskog tima Džud Belingem izjavio je da je prijatan osjećaj igrati za Englesku na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, ali je i veliki pritisak, prenijela je britanska televizijska mreža Bi BI Si (BBC)

"Igrati za Englesku je prijatan osjećaj, ali je i veliki pritisak. Čujete kako ljudi pričaju mnogo gluposti. Lijepo je kada možete to da malo uzvratite", rekao je Belingem, inače vezista Real Madrida.

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je poslije preokreta i produžetaka pobijedila Slovačku 2:1. Belingem je postigao spektakularan gol "makazicama" u petom minutu nadoknade vremena, poslije prvog šuta Engleske u okvir gola.

Belingem je rekao da je igračima teško da govore na konferencijama za novinare onako otvoreno, jer "im se uvijek sudi".

Mediji su prenijeli da je igrač poslije postignutog gola protiv Slovačke na terenu rekao "A ko bi još" (Who else).

"Za mene je fudbal, biti na terenu, davati golove i to slaviti. Možda je to bila poruka nekolicini ljudi. Bio sam veoma srećan na kraju, bilo je puno adrenalina", rekao je igrač.

"Morate da slušate sve gluposti, osjećate se kao da ste iznevjerili čitavu naciju. Jednim udarcem lopte, sve se može promijeniti", rekao je on.

Kapiten engleskog tima Hari Kejn pozvao je ranije bivše igrače Engleske, koji su sada stručnjaci, da se "sjete kako je nositi dres" prije nego što kritikuju sadašnji tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније