Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

02. 07. 2024. 09:14 >> 10:57

Kevin de brujne se iznervirao

Kevin de Brujne: Ti si glup, ko kaže da je ovo Zlatna generacija

Francuska se sinoć jedva provukla u četvrtfinale nakon 90 minuta neatraktivne, možda i dosadne igre. Pobijedila je ekipu Belgije u Diseldorfu 1:0.

Za pobjedu se pobrinuo rezervni igrač Randal Kolo Muani, iako bi taj njegov pogodak mogao biti pripisan i kao belgijski autogol.

Na pres konferenciji, italijanski novinar Tankredi Palmeri postavio je pitanje  da li Kevin de Brujne žali za Zlatnom generacijom i zašto nižu konstantne neuspjehe.

"Ti si glup! Ko kaže da je ovo zlatna generacija? Ti kažeš? U redu ako ti tako kažeš. Samo mi reci, zar ne misliš da i Francuska, Engleska, Španija i Njemačka nemaju zlatne generacije?“,bio je drčan Kevin de Brujne i napustio prostoriju.

Potom se Brujne smirio i opet davao odgovore na pitanja novinara.

„Jako sam razočaran. Tako je uvijek kada izgubimo, razgovarali smo o tome prije nekoliko dana. Da li je ovo neuspjeh? Ako ste drugi, i to je neuspjeh. Cilj je pobjeda, a mi to nismo uradili. Ako pogledate svih šest turnira, svi su bili neuspješni. Samo jedan tim pobjeđuje“.

Kevin de Brujne je govorio i o taktici, žali zbog ispadanja sa EURA ali da moraju da prihvate to.

„Šteta... Imali smo plan i u priličnoj mjeri smo ga realizovali. Znali smo da će Francuzi imati posjed, ali mislim da smo se timski dobro branili. Nisu stvorili mnogo šansi, samo nekoliko šuteva sa distance. Bilo je i naših trenutaka, ali nije ih bilo mnogo. Razumijem da ljudi žele da nas vide kako jurišamo, ali... Naš plan je bio dobar dok nisu dali gol, uz odbitak, ne bih mnogo o tome. Žalosno je, moramo to da prihvatimo“.

Da li će nakon EURA završiti reprezenattivnu krijeru zvijezda Mančester Sitija je rekao:

„Prerano je za odgovor. Dozvolite mi da obradim ovaj poraz. Sezona je bila duga. Tijelo mora da mi se odmori, odluku ću donijeti poslije ljeta“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније