Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V. [ Beta ]

03. 07. 2024. 19:45 >> 19:44

Kros ne misli da će duel protiv Španije biti njegov posljednji u karijeri

Vraćajući se njemačkoj fudbalskoj reprezentaciji za osvajanje titule na Evropskom prvenstvu, igrač Toni Kros ne misli da će četvrtfinale protiv Španije u petak u Štutgartu biti njegov posljednji meč u karijeri.

"Nisam nostalgičan. Mislim da mi to neće biti posljednji meč, a mislim da ćemo se ponovo vidjeti", rekao je Kros novinarima odgovarajući na pitanje da li u petak učestvuje u svom posljednjem meču.

Fudbaler Real Madrida Toni Kros (34) saopštio je krajem maja da će završiti karijeru poslije ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

"Moja fudbalska karijera se završava ovog ljeta, poslije Evropskog prvenstva. Kao što sam uvijek i govorio, Real Madrid će biti moj posljednji klub", rekao je tada Kros.

"Cilj, lični i kolektivni, je da pobijedimo na turniru. Imamo veliku želju u timu da prođemo dalje i uvjereni smo da smo sposobni za to", rekao je danas Kros i dodao da su kvalifikacije za četvrtfinale za njega samo postizanje "minimalnog cilja".

Četvrtfinalna utakmica Njemačka-Španija na programu je u petak od 18.00 u Štutgartu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније