Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

03. 07. 2024. 12:45 >> 12:45

turska slavi pobjedu

Gunok: Pred nama je dug put, idemo do kraja

Dvostruki strijelac u pobjedi Turske nad Austrijom bio je štoper Merih Demiral, ali velike zasluge ima i golman Mert Gunok.

On je u nadoknadi vremena odbranio zicer poslije udarca Baumgartnera glavom i tako spriječio da meč ode u produžetke.

"Teško mi je poslije svega da govorim. Bila je ovo velika pobjeda. Želio bih da se zahvalim svima koji su se molili za nas i pobjedu. Pred nama je još dug put. Uz božju pomoć ići ćemo do kraja. Ova pobjeda će nam svima podići moral. Nadamo se da će se putovanje nastaviti", rekao je jedan od junaka meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније