Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

04. 07. 2024. 18:10 >> 18:09
Čitaj mi:

BRANI SELEKTORA

Foden: Žao mi je Sautgejta, igrači da prihvate dio krivice

Engleski reprezentativac Fil Foden kazao je mu je žao selektora Gereta Sautgejta, jer mediji za loše igre "Gordog albiona" isključivo krive njega.

Engleska se provukla do četvrtfinala. U grupi je savladala Srbiju, a remizirala sa Danskom i Slovenijom, da bi u četvrtfinalu tek nakon produžetaka eliminisali Slovačku.

"Igrači moraju da prihvate dio krivice. Potrebno je da se lideri našeg tima konsoliduju i da dođu do zaključka zbog čega stavri ne funkcionišu dobro kod nas. Na selektoru je da postavi taktiku, da igrače postavi u sistem i objasni kako da se igra presing. Ako to ne funkcioniše, igrači moraju da pronađu način da funkcioniše", kaže Foden.

Na pitanje engleskih novinara da prokomentariše kritike i pritisak sa kojima se suočava Sautgejt, Foden je rekao:

"Žao mi ga je. Na treningu, selektor nam govori kako da igramo visoki presing, ali imam osjećaj da igrači to moraju bolje da iznesu na terenu. Moramo da preuzmemo odgovornost, da budemo lideri. Potrebno je da na utakmicama pokažemo samo malo više zajedništva i da bolje tražimo rješenja. Da, moramo više da pričamo o tome. Ako se ponove neke stvari, jednostavno moramo da pronađemo rješenje, da vidimo šta ne valja", zaključio je as Sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније