Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 06. 2024. 16:37 >> 16:37

PRAGMATIČNOST

De Brujne: U mojim godinama treba da budete otvoreni prema punudama iz S.Arabije

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija, sinonim uspona "Građana" protekle deceine, Kevin De Brujne otvoreno je govodio o svojoj budućnosti.

Sjajni vezni fudbaler ne krije da bi dobro razmotrio ukoliko bi za njega stigla ponuda iz Saudijske Arabije.

On je na pripremama reprezentacije Belgije, koju očekuje meč sa našom reprezentacijom, govorio novinarma da ne bi imao ništa protiv da krene puten Kristijana Ronalda, Nejmara, Roberta Firmina.

"Saudijska Arabija? U mojim godina morate da budete otvoreni ako takva mogućnost naiđ", kazao je 32-godišnji fudaler.

Naravno De Brujne je iskren o motivima.

"Ovdje govorimo o nevjerovatnim količinama novca, i to na zalasku moje karijere, morate to da uzmete u obzir. I za moju suprugu bi to sigurno bilo egzotična avantura, a i moram da brinem o svojoj budućnosti".

Fudbaler Sitija, koji je poznat po tome da nema agenta već sam sebe zastupa je i ovog puta pokazao nivo pragmatičnosti.

"Uzmimo da bi potencijalno za dvije godine igranja u saudijskih ligi zaradio nevjerovatnu svotu novca. Igram 15 sezona već, i suma koju sam zaradio za to vrijeme je manja od potencijalne saudijske ponude", kazao je De Brujne.

On je ove sezne u Premijer ligi propustio dobar dio sezone zbog povrede, ali je na 18 utakmica dao četiri gola i zabilježio deset asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније