Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 07. 2024. 22:06 >> 22:04

Marušić: Igraću gdje trener želi, uvijek dajem sve od sebe

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić kazao je da ne bira poziciju na kojoj će igrati u Laciju, već da će kao i uvijek biti u službi tima.

On je već osam sezona u klubu, a danas je nosio kapitensku traku na prijateljskom meču protiv nižerazrednog Auronca (23:0).

"Kapitenska traka? Nakon odlaska Ćira Imobilea naš kapiten je Danilo (Kataldi), ali kako ovog puta nije igrao, traka je završila kod mene - ponosan sam zbog toga, ali čak i bez nje osjećam veliku odgovornost, jer uvijek moram da igram najbolje što mogu", kazao je Marušić za klupsku televiziju.

Novi trener Lacija Marko Baroni je izuzetan motivator, kazao je naš as.

"Novi trener ima veliku želju za radom, odmah se osjeća koliko je jak ,ima svoju ideju igre i odličan je motivator. Naravno, jasno je da moramo da nastavimo da radimo još mnogo", istakao je Marušić.

Osim trenera, u Laciju se između dvije sezone dogodio i igrački remont.

"Otišli su Felipe Anderson, Luis Alberto, Ćiro Imobile... Tu su novi momci, a na nama iskusnijima je da im objasnimo u kakvo okruženje su došli i kakva su očekivanja", dodao je Marušić.

On ističe da će u predstojećoj sezoni svaki igrač biti bitan.

"Igraću gdje trener želi. Imamo više rješenja na lijevoj nego na desnoj strani, ali sezona je duga i potrebni su nam svi igrači", zaključio je Marušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније