Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

19. 07. 2024. 11:45 >> 11:46
Čitaj mi:

pojačanje

Anđela Rakočević nova je košarkašica Budućnost Bemaksa

Podgoričanka je minule sezone nastupala za dva kluba i igrala u četiri konkurencije.

Sa ekipom Sea Stars osvojila je četvrto mjesto u WABA ligi do 17 godina, a u regionalnom takmičenju upisala je 12 nastupa uz 62 poena i 86 skokova, osvojila je srebrne medalje sa tivatskim klubom u konkurenciji kadetkinja i juniorki, dok je u seniorskoj ligi nastupala za Primorje, koje je osvojilo treće mjesto u I A ŽCKL, a odigrala je ukupno sedam utakmica.

U sezoni 2022/2023 nastupala je za Dečić, sa kojim je igrala polufinala plej-ofa I A ŽCKL, dok je sa juniorkama kluba iz Tuzi bila vicešampionka Crne Gore. U WABA ligi do 15 godina, igrala je za BKM i Sea Stars, a u sezoni 2022/2023 igrala je za Budućnost u WABA ligi do 17 godina kao pozajmljen igrača i na 10 mečeva upisala 61 poen, uz 90 skokova, a sa indeksom 139 bila je naša najkorisnija igračica.

Rakočević je prošle godine bila dio U16 reprezentacije Crne Gore, koja je igrala finale B prvenstva Evrope i izborila A diviziju, a trenutno je članica juniorske reprezentacije.

"Drago mi je da sam potpisala za Budućnost i da ću u svom gradu imati priliku da se dodatno razvijam. Sigurna sam da sam napravila dobar potez, jer znam da Budućnost ima sjajne uslove. Većinu djevojaka znam od ranije, a dosta igračica iz juniorske reprezentacije je u klubu, tako da se radujem da ćemo i nakon reprezentativne akcije opet biti zajedno. Hvala ljudima iz kluba na povjerenju i što su prepoznali u meni potencijal, a vjerujem da ću radom i odnosom opravdati očekivanja", kazala je Rakočević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније