Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 07. 2024. 20:03 >> 20:02
Čitaj mi:

Hau: Posvećen sam Njukaslu, ne razmišljam o klupi Engleske

Trener Njukasla Edi Hau kazao je da nije razmišljao ni o jednom poslu osim onog koji ima.

On je istakao da je "veoma posvećen" Njukaslu sve dok ga klub podržava. Mediji na Ostrvu su danas prenijeli da je jedan od vodećih kandidata da preuzme mjesto selektora Engleske.

Fudbalski savez Engleske saopštio je u petak da je identifikovao brojne kandidate da zamijene Gereta Sautgejta, koji je podnio ostavku nakon poraza u nedhelju na Evropskom prvenstvu od Španije.

Hau je među najboljim izborima kladionica, zajedno sa bivšim šefovima Čelsija Tomasom Tuhelom, Maurisijeom Poketinom i Grejemom Poterom.

Ali izvršni direktor Njukasla Daren Ils je ove nedjelje rekao da će se klub iz Premijer lige boriti da zadrži Haua.

"To je nevjerovatan fudbalski klub. Veoma, veoma sam ponosan što sam menadžer", rekao je Hou za BBC Radio Njukasl i dodao:

"Volim navijače, volim igrače, volim osoblje. Tako da zaista, nisam razmišljao ni o čemu drugom i bio sam veoma posvećen poslu ovdje.Za mene, sve dok sam srećan i osjećam podršku i slobodu da radim posao koji volim, biću veoma srećan. I veoma sam srećan".

Hau je dugo bio rangiran kao jedan od najsjajnijih mladih engleskih trenera nakon impresivnog rada sa Bornmutom, a zatim i Njukaslom.

Za svoje tri godine na čelu, Hau je vratio Njukasl u Ligu šampiona prvi put poslije 20 godina i takođe stigao do finala Liga kupa.

Međutim, Njukasl je prošle sezone završio na razočaravajućem sedmom mjestu u Premijer ligi, a ovog ljeta će morati da prodaju ključne igrače u pokušaju da ostane u skladu sa pravilima finansijskog fer-pleja.

"Naravno da je to moje očekivanje, jer sam menadžer Njukasla i veoma sam ponosan što sam", rekao je on na pitanje da li će biti zadužen za njihovu prvu utakmicu Premijer lige protiv Sautemptona 17. avgusta.

"Ali kao što sam rekao, sve je u okruženju u kojem radim. Sve dok osjećam da mogu da dam sve od sebe, onda ćemo apsolutno da nastavimo i radujem se sljedećoj sezoni.", zaključio je Hau.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније