Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 07. 2024. 20:40 >> 20:39

Navijači Marseja podijeljeni oko dolaska Grinvuda, pokreću humanitarnu akciju

Engleski napadač Mejson Grinvud potpisao je juče ugovor sa Marsejom, ali njegov transfer nije naišao na odobrenje najvatrenijih navijača francuskog velikana.

Grinvud u januaru 2022. optužen za pokušaj silovanja bivše devojke, ali je godinu kasnije oslobođen, jer je ključni svedok povukao iskaz.

Protiv njegovog dolaska bio je čak i gradonačelnik Marseja.

Navijači su danas došli na ideju da iz cijele situacije dobiju nešto dobro. Oni će pokrenuti humanitarnu akciju, gdje će za svaki gol koji Grinvud postigne, uplatiti u humanitarne svrhe po pet eura.

Sve će da ide u fond za žene koje trpe nasilje.

"Neke stvari su van naše kontrole, neke nisu. Apelujem da se donira po pet eura, da se pomogne ženama koje trpe nasilje, za svaki gol koji Grinvud postigne. Hajde da ovo pretvorimo u nešto dobro i ostanemo pri vrijednostima kojih se drži Olimpik Marsej. Svako je dobrodošao", napisao je na Iks mreži jedan od navijača..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније