Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

03. 07. 2024. 21:39 >> 23:08
2

Demiral o spornoj proslavi: To je dio mog identiteta

Turski reprezentativac Merih Demiral kazao je da u proslavi gola protiv Austrije nema nikakve skrivene poruke.

Uefa je pokrenula istragu protiv turskog fudbalera, jer se smatra da je gestom prilikom proslave gola prikazao simbol ultranacionalističke grupe "Sivi vukovi".

"Način na koji sam slavio ima veze sa mojim turskim identitetom, zato sam napravio taj potez. Vidio sam navijače na stadionu da to isto rade, ne postoji nikakva skrivena poruka", rekao je Demiral, prenose njemački mediji.

Pristalice ekstremno desničarskog pokreta su pod nadzorom Savezne kancelarije za zaštitu ustava u Njemačkoj, što bi igraču moglo da izazove probleme sa vlastima.

Turska je njegovim golovima savladala Austriju 2:1 u osmini finala i u narednoj fazi će igrati protiv Holandije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније