Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B. [ Beta ]

03. 07. 2024. 13:36 >> 23:06

evropsko prvenstvo

Pokrenuta istraga nakon snimka na kom obezbjeđenje EP udara navijača

Njemačka policija u Frankfurtu pokrenula je danas istragu povodom snimka na kom djeluje kao da grupa obezbjeđenja udara jednog navijača pesnicama i nogama tokom Evropskog prvenstva.

Snimak, koji je utorak objavljen u portugalskim medijima, navodno prikazuje obezbjeđenje turnira kako zadržava dvije osobe u betonskom tunelu koji vodi ka terenu na utakmici između Portugala i Slovenije u ponedjeljak.

Dok je jedna osoba okrenuta licem ka zemlji, grupa ljudi u prslucima sa oznakom "Steward" (obezbjeđenje) okružuje drugu osobu uza zid i čini se da je jedan od njih udario osobu tri puta u glavu. Ta osoba je kasnije prikazana kako leži na zemlji, dok je drugo osoblje obezbeđjenja udara pesnicama i nogama.

"Svjesni smo toga i već istražujemo", napisala je frankfurtska policija na društvenoj mreži X.

Identitet umiješanih osoba i okolnosti koje su doveli do prikazanih događaja nisu odmah mogle da budu verifikovane, a Uefa nije odgovorila na zahtjev za komentar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније