Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

30. 06. 2024. 14:54 >> 14:53

Nagelsman: Prvih 20 minuta protiv Danske bili su naš najbolji period na EP

Selektor Njemačke Julilan Nagelsman kazao je da je igra u prvih 20 minuta meča sa Dancima recept za plasman u samu završnicu takmičenja.

"Elf" je u nastavku slomio otpor Skaninavaca 2:0 i izborio plasman u četvrtfinale.

"Bila je to divlja utakmica! Bilo je trenutaka kada smo bili nestabilni, Eriksen pronalazio prostor, a mi se bez strpljenja i, možda, previše forsirali. Poslije prvog poluvremena smo bili sigurniji, a publika nas je mnogo pogurala. S druge strane, prvih 20 minuta bili su naš najbolji period na turniru. Ako možemo da nastavimo da radimo ono što smo tada radili, biće teško da nas iko pobijedi", kazao je selektor Njemačke Julijan Nagelsman.

Nagelsman ističe da okosnicu tima čine 13-14 igrača...

"Uvijek ima prostora za rast. Imamo 13 ili 14 igrača koji dobijaju više vremena za igru od ostalih, a u okviru tih 13 ili 14 uvijek postoji neka rotacija. Zavisi od toga kako se ponašaju na treningu", naglasio je Nagelsman.

Njemačka će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela Španija - Gruzija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније