Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

30. 06. 2024. 13:55 >> 13:59

SELEKTOR DANSKE OGORČEN

Hjulmand: Sudije suludim odlukama direktno odlučile pobjednika

Selektor Danske Kasper Hjumland bio je ogorčen na suđenje Majka Olivera i odlukama VAR sobe u duelu sa Njemačkom.

On se osvrnuo na situacije kada je u samo minut prvo poništen gol Danske, a već u sljedećem napadu domaćin je dobio penal.

"Bila je ovo neizvjesna utakmica koja je odlučena sa dvije sudijske odluke. Imam sliku VAR u prvoj situaciji kada nam je gol poništen. Tu je presudio navodno jedan centimetar. Ne možete da donesete takvu odluku, jer ne znate kada je tačno lopta poslata. Rečeno nam je da defanzivci ne treba da trče sa rukama na leđima. Andersen je imao normalan položaj ruke kada se trči. Pogođen je sa jednog metra i to je dosuđeno kao penal. Nikada ne pričam o sudijama, ali ovo je direktno odlučilo pobjednika. Bile su to dvije smiješne i sulude odluke", rekao je selektor Danske.

On ističe da njegova ekipa mora da popravi realizaciju ukoliko želi da igra u završnici velikih takmičenja.

"Posljednjih godina pokazali smo da smo blizu velikih ekipa, ali samo jedna stvar nedostaje: moramo stvarati i iskoristiti više šansi. Naša je ambicija da stojimo uz velike reprezentacije. sarađujemo sa timovima kako bismo stvorili bolje igrače i ponekad dolazimo do polufinala, ponekad ne. Želimo biti poput Hrvatske, koja je imala nekoliko sjajnih godina", rekao je Hjulmand.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније