Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

28. 06. 2024. 22:49 >> 22:48

ŠVAJCARCI SANJAJU IZNENAĐENJE

Jakin: Dokazali smo da umijemo protiv velikih selekcija

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske Murat Jakin izjavio je danas da je njegova selekcija "dokazala da se dobro priprema" za mečeve protiv "velikih nacija".

"Dokazali smo da se dobro pripremamo za mečeve protiv velikih nacija. Ne želim da kažem ko je favorit, ali mi odlično poznajemo Italiju, njihovu taktiku, kvalitet", rekao je Jakin.

Švajcarska će sjutra u Berlinu od 18.00 igrati protiv Italije u osmini finala Evropskog prvenstva.

"U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo smo bili bolji od Italije i poslali smo ih u baraž. Ovo je novo poglavlje u našem rivalstvu sa Italijom", dodao je on.

Golman reprezentacije Švajcarske Jan Zomer je rekao da poznaje dosta italijanskih igrača i dodao da je Italija favorit.

"Spremni smo da se prilagodimo na njihovu taktiku. Brane se kao tim. Ali želim da se fokusiram na našu igru i kako da ih iznenadimo. Naš uspjeh dugujemo našem kvalitetu u kontranapadu", rekao je Zomer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније