Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

30. 06. 2024. 12:54 >> 12:54

SLOVACI SVJESNI SNAGE PROTIVNIKA

Kalcona: Engleska ima najbolji tim na turniru

Italijanski stručnjak na klupi Slovačke, Franćesko Kalcona, kazao je da bez obzira na prikazanu igru Engleska ima najbolji tim na Evropskom prvenstvu.

Dvije ekipe sudariće se danas na "Šalke areni", a Kalcona daje ulogu apsolutnih favorita svojim protivnicima.

"Kada oni proigraju vidjećete koliko je to jak tim. Postaće nepobjedivi. Moraćemo da iskoristimo svaku priliku koju dobijemo, ali moramo da budemo i tada izuzetno oprezni jer igramo protiv tima najvećeg kvaliteta. Imaju najbolji tim na Euru, jer imaju savšren sklad atleticizma, tehnike ali i kreacije. Pogledajte samo spisak fudbalera koje nisu poveli na turnir, pa ako to ne govori o kvalitetu, ne znam šta govori", kazao je Kalcona na pres koneferenciji uoči meča.

Osvrnuo se i na svoje momke.

"Mi gajimo taj neki naš stil, i ne želim da mijenjam menntalitet moje ekipe. Iako bude kakvih promjena u taktici, to neće biti vidljivo u odnosu na već pruženo do sada na turniru. Neka radikalna promjena značila bi da moram da mijenjam viziju nekih mojih fudbalera, a ne želim to da radim. Moji momci vole ovakav stil fudbala, i mi ćemo nastaviti da ga igramo", kazao je Kalcona.

I jedan od najiskusnijih u reprezentaciji "Sokolova" Peter Pekarik je svjestan protiv kakve fudbalske sile igraju danas.

"Englezi su jaki na svim djelovima terena. Svaka pozicija rezervisana je za igrača top svjetske klase. Igraju u Premijer ligi najboljoj ligi na planeti, ako mene pitate. Protiv takvog protivnika svaki naš fudbaler mora da ima perfektan dan na terenu da bi se nadali nečemu. Moramo preko naših limita da pređemo", kazao je 37-godišnji fudbaler Herte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније