Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

29. 06. 2024. 13:37 >> 13:37

selektor slovenije

Kek: Volim jake protivnike, imamo dosta toga da pokažemo

Reprezentacija Slovenije prijatno je iznenadila na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Selekcija koju sa klupe predvodi Matjaž Kek izborila je plasman u osminu finala gdje će igrati protiv Portugala koji važi za favorita. Istakao je Kek da njegov tim svi na Evropskom prvenstvu shvataju ozbiljno.

"Osjetio sam da su momci spremni za ovo, plasman u osminu finala smatramo kolektivnim uspjehom. Svi su zaslužni, od fudbalera i stručnog štaba, do fizioterapeuta, doktora, ekonomista, cijelog menadžmenta... Čini mi se kao da su momci znali da će se nešto dobro dogoditi, toliko su vjerovali u prolaz da uopšte nisu bili šokirani kad smo ga izborili. Niko nije pakovao kofere prije utakmice sa Engleskom", rekao je Kek.

Slovenija je bila u grupi C sa Engleskom, Srbijom i Danskom, a plasman u narednu fazu donio je bod protiv Engleske u posljednjem kolu (0:0).

"Svi nas shvataju ozbiljno, ima još malo Balkana u nama. Volim jake protivnike i mislim da imamo dosta toga da pokažemo, što ste mogli da vidite i protiv Engleza. Morali su da se pomuče da priđu našem golu", dodao je on.

Duel osmine finala između Slovenije i Portugala je u ponedjeljak u 21 sat, uz prenos na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније