Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

28. 06. 2024. 20:53 >> 20:52

Donaruma: Bolji smo nakon teške grupe, greške da svedemo na minimum

Italijanski golman Đanluiđi Donaruma kazao je uoči meča sa Švajcarskom u osmini finala, da vjeruje da će ekipa odigrati mnogo bolje, nego u mečevima grupne faze.

"U odnosu na prije tri godine osjećam se odgovornije, dosta sam porastao igrajući u inostranstvu. Jedan sam od najvećih u grupi, kapitenska traka je emocija koja se ne može objasniti”, kazao je Donaruma na konferenciji za medija i dodao:

"Italija je spremna i pozitivna. Biće to veliki izazov i nakon što smo prošli tešku grupu kao što je naša, imaćemo više samopouzdanja".

Kazao je da protiv Švajcarske greške moraju da se svedu na minimum.

"Grupa je bila teška i mnogi su mislili da smo osuđeni na propast u ovoj... Sada imamo pozitivu i protiv Španije smo zaslužili da izgubimo na osnovu onoga što smo vidjeli, ali protiv Hrvatske smo ostali u igri i izjednačili smo na kraju. Protiv Švajcarske ćemo morati da pravimo što je moguće manje grešaka , ali ubijeđen sam da je ekipa spremna.“, istakao je golman PSŽ-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније