Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

28. 06. 2024. 20:37 >> 20:36

"LALE" PROTIV RUMUNA U OSMINI

Van Dajk: Ako nastavimo ovako, nema šta da tražimo na EP

Holandija je poražena u posljednjem meču u grupi sa Austrijom (3:2) i pala na treće mjesto u grupi, pa će u osmini finala na megdan Rumuniji. Kapiten "lala" Virdžil van Dajk kazao je da ekipa nije igrala kako zna u grupnoj fazi.

"Svakako da mogu da razumijem kritike na naš račun. Nisam blesav, znam i sam da mogu daleko bolje i da moram bolje. Radim na tome. Protiv Austrije nisam igrao najbolje što mogu i to me nervira. Cio tim nije trčao kako je trebalo, ali prvo gledam sebe. Morao sam više da prikažem", samokritičan je štoper Liverpula.

Van Dajk je istakao da im je meč sa Austrijom dao smjernice, šta treba da ispravi.

"Ne radi se o tome da je taktika bila pogrešna. Bila je to primarno volja za pobjedom. Ulazak u duele za drugu loptu. O tome ne morate da pričate sa trenerima, to je na nama da radimo međusobno. Pričali smo, i bilo je baš oštrih riječi. Možda smo precijenili sebe. Taj meč je bio onaj koji nam je otvorio oči. Ako nastavimo ovako, nema šta da tražimo na turniru", zaključio je Van Dajk.

Meč Holandije i Rumunije igra se u utorak 2. jula na stadionu u Minhenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније