Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

N. N.

26. 06. 2024. 23:58 >> 00:00
Čitaj mi:

USPJEH MONTELINE ČETE

VIDEO I FOTO: Turska preko hrabre Češke do obračuna s Austrijom

Kada je Antonin Barak u 21. minutu dobio drugi žuti karton, činilo se da Tursku čeka lak zadatak protiv Češke, jer joj je bio dovoljan i bod.

Još više se mislilo da je sve gotovo kada je Hakan Čalhanoglu u 51. minutu donio prednost izabranicima Vinćenca Montele, mada je sjenka pala na taj gol, jer se golman Jindžih Stanek povrijedio nekoliko sekundi ranije.

Češka i pored toga nokauta nije odustala, već je pogotkom Tomaša Součeka u 66. minutu stigla do izjednačenja.

Tim Ivana Hašeka je u finišu učinio sve da dođe do preokreta, ali je ostavio previše prostora za kontru.

Jedna je morala da prođe - Dženk Tosun je u 94. minutu bio pomalo i sebičan, ali je ispunio cilj i dao gol za konačnih 2:1.

Tursku u osmini finala ne čeka nijedan od velikih favorita, ali joj neće biti nimalo lako, jer će se u Lajpcigu 2. jula sudariti sa ekipom koja je oduševila sve - Austrijom i sjajnim stručnjakom Ralfom Rangnikom.

Pogledajte skraćeni snimak i foto-galeriju agencija Beta i AP Photo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније