Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

26. 06. 2024. 19:54 >> 19:58
Čitaj mi:

SLOVACI MOGU DA ŽALE

Rumunija i Slovačka remijem do osmine finala

Najavljivao se prijateljski meč, remi koji odgovara i jednima i drugima, a na kraju je i bilo tako - duel Slovačke i Rumunije je završen 1:1, pa obje selekcije idu u osminu finala.

Ali, na terenu "Frankfurt arene" ništa nije bilo sumnjivo, jer su oba rivala jurila pobjedu za 1. mjesto u grupi E. Bliži su bili Slovaci, koji su poveli i imali nekoliko velikih prilika u nastavku, ali će morati da se zadovolje statusom jedne od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Tim Franćeska Kalcone je bio bolji od starta, a do vođstva je došao u 24. minutu - 37-godišnji Juraj Kucka je odlično centrirao, a vezista Verone Ondrej Duda pametno gađao i pogodio suprotni ugao Florina Nice.

U 34. minutu dogodio je ključni detalj na meču - Janis Hađi je u stilu svog oca, legendarnog Georgea, "zalomio" Davida Hancka, a sudija Danijel Zibert pokazao na faul van šesnaesterca.

Poslije pregleda VAR-a, bilo je jasno da je Hađijeva noga bila unutra, zbog čega je njemački sudija preinačio odluku i pokazao na bijelu tačku, a Razvan Marin "pocijepao" mrežu.

U nastavku je po pljusku u Frankfurtu Slovačka dominirala, a najbolju priliku je imao David Strelec, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Nicu sjajno reagovao iako je bio na "krivoj" nozi.

Samo minut kasnije je pokušao i Lukaš Haraslin, ali je lopta prošla tik pored stative...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније