Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

26. 06. 2024. 19:54 >> 19:57
Čitaj mi:

EURO 2024

Najveći tragičari Eura: Ukrajina sa četiri boda ide kući

Fudbaleri Ukrajine vjerovatno su najveći tragičari grupne faze Evropskog prvenstva, jer će sa četiri osvojena boda morati da završi svoj nastup na turniru.

Rebrov je odlučio da iz startnih 11 skloni Mudrika (Čelsi) i Zičenka (Mančester siti), zvijezde Premijer lige, a počeo je sa dva napadača iz Primere Dovbikom (Đirona) i Jaremčukom (Valensija).

"Plavo-žuti" su morali da napadnu "crvene đavole", naročito nakon nekih nezvaničnih informacija da bi Slovačka i Rumunija mogle da odigraju na remi, koji garantuje prolaz obije ekipe. U takvom scenariju Ukrajinu samo pobjeda vodi dalje.

I odlično su izgledali u uvodnim minutima, bili su bliže golu, ali opet prva velika prilika je stigla od strane Romelua Lukakua.

Napadač Čelsija kao da živi u sopstvenom "Danu mrmuta" u kojem sve napravi kako treba, ali završnica uvijek po pravilu izostane.

Jareremčuk je sa druge strane prvi ozbiljnije zaprijetio ali je njegov udarac Kastels dobro iskontrolisao.

Uslijedila je sjajna kontra Ukrajinca i Dovbik koji je sve dobro uradio do pasa za Jaremčuka, koji je izostao, iako je mogao ranije da uposli napadača Valensije koji je bio sam na golmana Belgije.

Kod Belgijanaca De Brujne najaktivniji, probao je da prevari Trubina nakon jednog prekida, pa pri kraju poluvremena i šutirao iz dobre pozcije, ali mreže su mirovale nakon 45 minuta.

U nastavku pad ritma na meču, pogotovo čudno kada je Ukrajina u pitanju, s obzirom da im rezultat iz Frankfurta nije išao u prilog.

Zapravo, Belgija je bila opasnija, čuvala je posjed prije svega, a onda iz akcija Lukakua i Karaska bila bliža golu.

Imala je Ukrajina ponovo šansu iz kontre, ali ponovo Dovbik se nije odlučio za pas saigraču i izgubio je dobru priliku.

Uslijedio je niz prilika u kojima se napadač Đirone nalazio, ali jednostavno ga nije htio gol.

Odličan pokušaj i Malinovskog koji je probao direktno iz kornera ali je Kastels bio priseban

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније