Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

26. 06. 2024. 08:14 >> 08:13

Selektor Danske: Srce nam je bilo u grlu

Selektor Danske Kasper Julmand kazao je da je očekivao tešku utakmicu sa Srbijom, te da je prolaz u osminu finala zaslužen.

Dvije selekcije su sinoć u Minhenu igrale bez golova, čime je Danska obezbijedila drugu poziciju u grupi C i prolaz u osminu finala Eura.

"Bila je to teška, emotivna borba i znali smo da će tako biti. Ljepše bi nam bilo da smo postigli gol, tako da smo imali dovoljnu distancu, a srce nam je bilo u grlu. Mislim da bi trebalo da budemo srećni što smo prošli. Prvi cilj je postignut", kazao je Julmand.

Danci će se u osmini finala sastati sa domaćinom šampionata.

"Njemačka je dobar tim i znamo njihove kvalitete. Igraju kod kuće, ali da biste osvojili turnir morate pobijediti sve, tako da ako se sa njima suočimo sada u polufinalu ili četvrtfinalu, to nije važno. Moramo da ih pobijedimo", rekao je Julmand.

On smatra da ekipa mora da popravi igru u napadu.

"Ima toliko stvari u igri zbog kojih sam srećan. Postoje jedna ili dvije stvari koje možemo da promijenimo u napadu, ali znam da to možemo. Imamo kvalitet. Imamo toliko igrača koje možemo da iskoristimo. Možemo stvoriti više situacija u kojima smo opasni", izjavio je danski selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније