Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

18. 06. 2024. 12:40 >> 12:40
Čitaj mi:

PEH ZA HRVATSKU

Vlašić se povrijedio: Kraj EURA za fudbalera Torina

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić napustio je kamp svoje reprezenentacije i za njega je EURO završen, saopšteno je iz tabora "vatrenih".

On je zadobio povredu na treningu i nakon sastanka sa selektorom Zlatkom Dalićem i doktorom reprezentacije Sašom Jankovićem donijeta je odluka da napusti kamp reprezentacije.

"Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na EURU i zato mi je jako žao zbog ove povrede mišića koju je zadobio. Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom takmičenju", rekao je Dalić.

"Mnogo mi je žao što zbog ove nove povrede neću moći pomoći ekipi tokom ovog EURA. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala seletoru i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam, vjerujem, i učinio uoči EURA", rekao fudbaler Torina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније