Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

17. 06. 2024. 00:20 >> 00:20
Čitaj mi:

MEČ SA SRBIJOM

Kejn: Zaslužili smo pobjedu

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je da se njegova ekipa mučila, ali da je zasluženo pobijedila Srbiju na Evropskom prvenstvu.

"Znali smo da će biti teška utakmica, Srbija je prijetila. Utakmica je bila fizički naporna, mislim da smo se dobro s tim nosili. Zaslužili smo pobjedu, želimo da prođemo grupu", rekao je Kejn za Bi-Si-Si (BBC).

Engleska je u Gelzenkirhenu pobijedila Srbiju 1:0, u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu.

"Promijenili su igru u drugom poluvremenu, čovjek na čovjeka i nismo dovoljno dobro mogli da zadržimo loptu. Svaka utakmica bez primljenog gola je važna i dobro je što smo to uspeli", naveo je Kejn.

Jedni gol postigao je Džud Belingem.

"Džud je nevjerovatan igrač. Zaslužuje sve pohvale, za samopouzdanje kojim igra i utiče na utakmice. Za igrače na njegovoj poziciji važno je da postiže golove i ima asistencije", dodao je Kejn.

Engleska će u četvrtak u drugom kolu igrati protiv Danske, a Srbija protiv Slovenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније