Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

N.R.

17. 06. 2024. 23:39 >> 23:40
Čitaj mi:

OČEKIVAN REZULTAT

VIDEO I FOTO: Francuzi opravdali ulogu favorita

Jedan od favorita za osvajanje titule, selekcija Francuske, nije blistala, ali je pobjedom startovala na Evropskom šampionatu u Njemačkoj. Poslije velike borbe savladala je dobru ekipu Austrije 1:0.

Strijelac jedinog gola bio je zapravo Austrijanac Maksimilijan Veber, koji je u 38. minutu zatresao mrežu svog tima.

U drugom poluvremenu nastavila je Francuska da kontroliše stvari na terenu, stvarala šanse. Najveću priliku imao je Mbape u 55. minutu - još jednom je pokazao koliko je brz, pretrčao odbranu Austrije, našao se oči u oči sa golmanom Pencom, kada su svi vidjelu loptu u golu, ona je završila pred stative.

U 67. minutu probili su Francuzi po lijevoj strani, uslijedio je pas u kazneni prostor, ali je zamalo zakasnio Dembele da proslijedi loptu u praznu mrežu.

Do kraja meča Francuzi su bili bliži golu, zaprijetili su i Austijanci ali nedovoljno da se rezultat promijeni pa je ipak ostalo 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније