Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

A.M.

25. 08. 2024. 11:17 >> 11:18
Čitaj mi:

koncert

"Neverne bebe" zabavljale Žabljačane

Turistička organizacija Žabljak poklonila je koncert rok sastava Neverne bebe svim posjetiocima i mještanima Žabljaka. Riječ o jednom u nizu događaja koji je ove godine realizovan u ovom gradu sa ciljem upotpunjenja turističke ponude.

Gužva u gradu i broj prisutnih na Trgu durmitorskih ratnika samo su jedan od pokazatelja dobre posjete tokom ljetnjih mjeseci.

Stojan Abazović direktor TO Žabljak podsjetio je da je tokom ovogodišnje ljetnje sezone organizovan veliki broj dešavanja kako sportskih, tako kulturno zabavnih ističući da će se sa tom praksom nastaviti.

„Kao što vidite u gradu je prisutan veliki broj turista iako je kraj avgusta. Zabilježili smo dobre rezultate ove godine. Tokom sezone zabilježili smo veći broj posjeta u odnosu na prošlu godinu. U maju i junu je bilo oko 16 odsto više, dok je u julu oko 10 odsto više turista boravilo u Žabljaku u odnosu na predhodnu godinu“ kaže Abazović.

On je istakao da su i podaci za avgust veoma dobri a ukoliko je suditi po najavama dobra posjeta očekuje se i u septembru i oktobru.

„Ove godine u ponudi je bilo znatno više smještajnih kapaciteta naročito u privatnom smještaju ali i pored toga imali smo situaciju da pojedeih dana nije bilo slobodnih smještajnih kapaciteta. Struktura gostiju je uobičajna i ove godine dominantno su posjetioci bili iz Zapadne Evrope i zemalja okruženja“, rekao je Abazović.

Milan Đurđević frontmen grupe Neverne bebe zahvalio se organizatorima na jako lijepom i srdačnom prijemu ističući da im je ovo prvi nastup na Žabljaku.

„Ljudi su jako prijatni, gostoljubivii drago mi je da smo bili u prilici da nastupimo ovdje večeras. Ćabljak je zaista lijepo mjesto i sigurno ću doći privatno da dio odmora provedem ovdje“, kazao je Đurđević i najavio da će tokom septembra sastav imati nastup i u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније