Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

04. 09. 2024. 17:08 >> 17:05
Čitaj mi:

PREDSJEDNIČKI KANDIDATI

U pripremi za prvu debatu i Tramp i Haris se bave ekonomskom politikom

Oba predsjednička kandidata na američkim izborima Donald Tramp i Kamala Haris koriste zadnju nedjelju pred dugo očekivanu debatu da sastave i predstave svoje ekonomske programe, Harisova je danas u Nju Hempiru, a Tramp će stići u četvrtak u Njujork.

Harisova će u Nju Hempširu predložiti proširenje poreskih podsticaja za mala preduzeća, plan za preduzetništvo koji bi mogao ublažiti njene prethodne pozive bogatim Amerikancima i velikim korporacijama da plaćaju veće poreze.

Tramp, sa druge strane, misli da će Amerikanci proftirati od triliona dolara koji bi se "oslobodili" smanjivanjem poreza i da će rast biti fantastičan, te da ne vrijedi brinuti o budžetskim deficitima.

Kandidati će sljedeće nedjelje imati prvu zajedničku debatu. Ključna sving država, Pensilvanija, počinje glasanje u odsustvu, nedjelju dana nakon toga. Do kraja mjeseca, prevremeno glasanje će biti u toku u najmanje četiri države, a u još desetak do sredine oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније