Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.M.Lj. [ Milica Sekulović ]

04. 09. 2024. 19:55 >> 20:05

KOLIĆ

Više požara u BP, bile ugrožene kuće i škola, uzrok ljudski faktor

Svi požari na teritoriji Bijelog Polja, u kojima su bile ugrožene kuće i škola, su lokalizovani i pod kontrolom, a tri ekipe ostaju na terenu kako bi kontrolisale situaciju, saopštio je šef Službe zaštite i spašavanja Edin Kolić. On upozorava da su svi požari izazvani ljudskim faktorom i poziva građane da ne pale livade.

"I pored više intervencija dostave vode mještanima Godijeva, Lozne, Potrka i Trubarina intervenisalo se na više lokacija zbog šumskih požara", kazao je Kolić.

U mjestu Prijelozi reagovala su četri vatrogasca sa jednim vozilom, ugrožene su bile kuće i pomoćni objekti.

"U mjetu Odrin-Zaton intervenisalo je jedno specijalno i jedno tehničko vozilo sa šest vatrogasaca. U pitanju je bio šumski požar, a bila je i ugrožena kuća", kazao je Kolić.

U mjestu Ćukovac - Trnovaca intervenisalo je specijalno i tehničko vozilo sa sedam vatrogasaca. Takođe su bile ugrođene kuće.

"Lozna, jedno vozilo sa vatrogasaca. Gorjelo je sijeno, ugrožene kuća i škola", kazao je on.

U mjestu Bistrica-Mirojevići šumski požar gasila su četiri vatrogasca uz pomoć specijalnog vozila.

"Svi požari su lokalizovani i pod kontrolom, a tri ekipe su i dalje na terenu kako bi propratile sve do kraja. O svim požarima upoznata je policija. Ovom prilikom apelujemo na građane da budu odgovorni i ne pale livade jer su svi požari izazvani ljudskim faktorom", zaključio je Kolić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније