Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Z.J. [ Tanjug ]

04. 09. 2024. 10:31 >> 10:31
Čitaj mi:

UPOZORENJE

Ekstremne vrućine na zapadu SAD, temperature do 49 stepeni Celzijusa

Zapadna obala SAD priprema se za ekstremne vrućine sa temperaturama u pustinjskim gradovima koje će vjerovatno dostići do 49 stepeni Celzijusa, a Feniks, u Arizoni, će nastaviti niz od 100 dana sa temperaturama preko 38 stepeni, rekli su meteorolozi.

Na jugozapadu SAD u utorak je počela vrućina koja će trajati nekoliko dana, a beskućnici, stariji, djeca i ljudi sa zdravstvenim problemima su u najvećem riziku od bolesti povezanih s vrućinom, saopštila je američka Nacionalna meteorološka služba.

Očekuje se da najveće vrućine prođu do vikenda, ali će u međuvremenu temperature u Kaliforniji porasti, čak i na obali Pacifika koju obično rashladi okeanski povjetarac, rekao je Rič Ban, meteorolog iz Centra za predviđanje vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније