Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

06. 08. 2024. 17:11 >> 17:11
Čitaj mi:

AUSTRALIJA

Ljudski ostaci pronađeni u krokodilu pripadaju turisti koji je pao u rijeku

Djelovi tijela pronađeni u jednom velikom krokodilu najvjerovatnije pripadaju turisti, koji je u drugom smrtonosnom napadu ovog mjeseca u Australiji izgubio život, saopštila je danas policija.

Najnovija žrtva je 40-godišnji doktor Dejv Hogbin, koji je u subotu pao sa strme obale u reku Anan južno od Kuktauna u državi Kvinslend, objavila je njegova porodica.

Doktor opšte prakse iz Njukasla u Novom Južnom Velsu putovao je i kampovao u Kvinslendu sa suprugom Džejn i njihova tri sina od dvije, pet i sedam godina.

Služba za divlje životinje juče je ubila krokodila dugačkog 4,9 metara u potoku, četiri kilometra od mjesta gdje je Hogbin nestao.

Vjeruje se da su ostaci pronađeni unutar krokodila tokom pregleda u Kuktaunu Hogbinovi, navodi se u policijskom saopštenju. Biće sprovedeno dalje testiranje kako bi se posmrtni ostaci pozitivno identifikovali.

Porodica je saopštila da je Hogbin hodao duž obale reke kada je dio obale popustio.

„To je prouzrokovalo da Dejv padne u reku i uprkos tome što je bio visok, snažan i sposoban, uslovi terena su ga spriječili da se izvuče iz vode“, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније