Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 08. 2024. 12:53 >> 13:08
Čitaj mi:

odgovor upravi

"Polakote", samo "polakote"

Novinar Portala RTCG Tufik Softić odgovorio na tvrdnje Uprave za šume.

Odgovor prenosimo integralno:

 

Vaše reagovanje bih potpuno ignorisao, jer sam iz ranijih polemika sa Upravom naučio da se u toj državnoj instituciji nije ništa promijenilo od kada postoji, pa ni Služba za odnose sa javnošću.

Međutim, ne mogu preći preko ovog citata: “Posebno je zanimljiv 'brižni' autor teksta koji nesebično godinama unazad podržava ove ljude, koji žele i nastoje da devastiraju Prokletije, zajedno sa korumpiranim šumarskim inspektorom”.

Ja nisam niti želim da budem advokat inspektora Jasavića, koga nazivate korumpiranim, kao ni plavskih drvoprerađivača za koje kažete da devastiraju Prokletije.

Znam sasvim sigurno na kom mjestu “stanuje” korupcija, a ko će krivično odgovarati zbog devastiranja Prokletija. Menadžment Nacionalnih parkova za NP Prokletije, a Vi, lično, u onom dijelu gdje je potkornjak u zoni državnih šuma zahvatio za sada 20 hiljada kubika, a Vi umjesto ekspresne akcije čišćenja radite navodno transparentno i toliko sporo, da samo uvećavate štetu. Moj Vam je savjet, “polako” sa tim kvalifikacijama.

Na vrućoj stolici direktora Uprave bolje bi se snašao bilo koji novinar koji prati oblast šumarstva i poznaje problematiku u poslednjih 30 godina, nego što ste se vi profesionalno snašli.

Koliko ste se lično snašli, ne znam. Ne optužujem Vas ja ni za šta, nego desetine malih drvoprerađivača koji su za sutra najavili blokadu magistrale kod Rožaja. Polemiku nastavite sa njima.

Kao i obično, zahtijevam da ovaj odgovor objavite na sajtu Uprave, to Vam je zakonska obaveza.

Tufik Softić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније