Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

05. 08. 2024. 15:08 >> 15:08
2
Čitaj mi:

OBOREN Rekord

Milioniti putnik na Aerodromu Podgorica

Beata Vieleba je milioniti opsluženi putnik na Aerodromu Podgorica 2024. godine. Putnica je sletjela na podgorički aerodrom u ponedjeljak, 5. avgusta letom Rajanera iz Londona. Tako je oboren dosadašnji rekord iz 2023. godine kada je milioniti putnik u Podgorici opslužen 14. avgusta.

Kako navode u Aerodromima Crne Gore, naša milionita putnica je na poklon od Privredne komore Crne Gore dobila vaučer u iznosu od 500 eura, od hotela “Splendid” vikend za dvoje, od žičare Kotor-Lovćen VIP karte, od Volija vaučer u iznosu od 100 eura kao i pozivnicu crnogorske pivare “Mamut” za Beer fest.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Roko Tolić saopštio je da je novi rekord pokazatelj uspješne sezone.

“Milionita putnica je došla na krilima Rajanera koji se često pominje u crnogorskim medijima ovih dana, ali je ta avio-kompanija, naravno, samo jedna u nizu naših partnera. Uz to, Aerodromi Crne Gore posebno cijene partnerske ruke prijatelja iz Privredne komore Crne Gore, jer smo na istom zadatku i vjerujem da kao tim možemo da budemo uspješni”, naglasio je Tolić.

Da će se uspješna saradnja ACG i PKCG nastaviti siguran je i predsjednik Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore Crne Gore, Ranko Jovović.

“Naša današnja akcija je nastavak partnerstva koje smo uspostavili povodom jačanja avio-dostupnosti. PKCG će biti svojevrstan medijator u nastojanju da kreiramo nove fondove kako bismo privukli što više avio-kompanija da saobraćaju ka Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta, već tokom cijele godine”, najavio je Jovović.

Podršku na tom putu daće i Montenegro Stars Hotel Group, saopštila je PR menadžerka, Maja Vukićević.

“Nadamo se da će nova uprava Aerodroma Crne Gore uspjeti u svom naumu i nedavno predočenim planovima da se mnogo više radi sa niskobudžetnim prevoznicima. Izuzetno nam je važno da na svaki mogući način animiramo goste sa tržišta Zapadne Evrope, naročito Velike Britanije. U kontekstu otvaranja novih linija, kompanija Montenegro Stars Hotel Group, u okviru kog posluje hotel Splendid, pomoći će vrlo rado, ukoliko to bude potrebno, i novčanim sredstvima, kao što smo to radili ranije. Sponzorisaćemo takve akcije“, jasna je Vukićević.

Inače, Aerodromi Crne Gore su od početka godine opslužili preko 1.640.000 putnika, što je 17 odsto više u odnosu na isti period 2023. godine i 10 odsto više u poređenju sa 2019. godinom.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније