Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Fonet ]

05. 08. 2024. 22:51 >> 22:51
Čitaj mi:

Kandidatkinja demokrata

Kamala Haris suzila potragu za potpredsjednikom na dva kandidata

Kandidatkinja demokrata na predsjedničkim izborima u novembru Kamala Haris suzila je svoju potragu za potpredsjedničkim kandidatom na dva imena - guvernera Pensilvanije Džoša Šapiroa i guvernera Minesote Tima Volca, izjavila su danas tri izvora upućena u tu proceduru.

Očekuje se da će Haris, aktuelna potpredsjednica SAD, objaviti svoj izbor do utorka, uoči njenog prvog zakazanog javnog pojavljivanja sa svojim kandidatom za potpredsjednika na Univerzitetu Templ u Filadelfiji, javlja Rojters, navodeći ocjenu svojih izvora kako je nejasno da li je donijeta konačna odluka.

Skupom u Filadelfiji počeće petodnevni obilazak sedam gradova u državama u kojima će se vjerovatno odlučiti o ishodu predsjedničkih izbora 5. novembra.

Prethodno se nagađalo o šestorici kandidata – četvorici guvernera, senatora i sekretara kabineta u Bajdenovoj administraciji.

Haris je prekinula potragu intervjuišući tri glavna kandidata – Volca, Šapiroa i američkog senatora Marka Kelija iz Arizone – u svojoj rezidenciji u Pomorskoj opservatoriji u nedjelju, rekli su izvori Rojtersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније