Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS ]

21. 07. 2024. 08:15 >> 08:31
Čitaj mi:

TRAMP

Niko mi nije rekao da postoji problem uoči govora u Pensilvaniji

Predsjednički kandidat Republikanske stranke i bivši predsjednik SAD-a Donald Tramp izjavio je da ga uoči njegovog govora na mitingu u Pensilvaniji održanog prošle nedjelje, kada ga je napadač ranio u uvo, niko nije upozorio da postoji neki problem.

Donald Tramp je rekao da niko nije ni pomenuo da postoji bilo kakav problem, niti predlog za izmjenu bezbjednosnih proceruda.

"Niko to nije spomenuo, niko nije rekao da postoji problem. Mogli su reći 'hajde da sačekamo 15 minuta, 20 minuta, per minuta', ali, niko ništa nije rekao", naveo je Tramp u intervjuu za Foks njuz.

Tramp je dodao da misli da je to bila greška i postavio pitanje kako je neko dospio na taj krov, misleći na onaj sa koga je napadač pucao, i zašto nije bio prijavljen, jer su ga ljudi vidjeli na krovu.

Vašington post u subotu je objavio da su visoki zvaničnici američke Tajne službe više puta, prije atentata, odbijali zahtjeve Trampovog obezbjeđenja da se angažuju dodatno osoblje i oprema, prenosi Rojters.

Tajna služba koja je odgovorna za Trampovu zaštitu, odbila je ove zahtjeve, ponekad navodeći kao razlog i nedostatak resursa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније