Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS ]

14. 03. 2024. 09:01 >> 09:03

U KALIFORNIJI

Eksplozija u centru za obuku FBI-ja, povrijeđeno 16 osoba

Šesnaest ljudi je povrijeđeno tokom eksplozije u centru za obuku američkog Federalnog biroa za istrage (FBI), u gradu Irvajnu u južnoj Kaliforniji, saopštili su zvaničnici.

Većina povrijeđenih puštena je iz bolnice nakon što su pregledani, dok su tri osobe zadržane u bolnici - dvije su zadobile povrede nogu, a jedna leđa.

"Trinaest povreda bilo je zbog posledica detonacije, što je rezultiralo vrtoglavicom i bolovima u ušima", saopštilo je Odjeljenje šefira okruga Orindž (OCSD).

Incident se dogodio juče u 12.45 po lokalnom vremenu, na regionalnom poligonu za taktičku obuku "Džeri Krou" u kalifornijskom gradu Irvajnu, saopštila policija okruga Orindž koja je navela da se eksplozija desila u zatvorenom prostoru dok su specijalne snage izvodile zajedničku vježbu sa članovima tima za deaktiviranje bombi.

Prema prvim informacijama eksplodirala je neka vrsta kanistera, pri čemu se zapalila manja zgrada koju je policija odmah ogradila.

Još uvijek nije poznato zbog čega je kanister eksplodirao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније