Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.M.Lj. [ B92/Tanjug ]

07. 03. 2017. 10:04 >> 09:44
8

KOSOVO

Uhapšeno 18 osoba zbog prostitucije

Kosovska policija, odjeljenje za borbu protiv trgovine ljudima, uhapsili su širom Kosova u više odvojenih akcija ukupno 18 osoba zbog prostitucije.

 

Uhapšeni su lišeni slobode zbog sumnje da su omogućavali prostituciju, drugi za saizvršilaštvo, neki su lišeni slobode zbog trgovine ljudima, a pojedini zbog prostituisanja.

Policija je osumnjičene osobe lišila slobode u Kosovskoj Mitrovici, Prištini, Prizrenu, Peći i Gnjilanu, a akcija je sprovedena u tokom prethodnih desetak dana.

U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice zbog prostitucije policija je 02. marta uhapsila dvije osobe kosovskog Srbina S.V. (46) i kosovsku srpkinju M.J. (33).

Zaplijenjeni su određeni materijalni dokazi, poput mobilnih telefona ali i blizu 2.000 eura, saopšteno je u ponedjeljak iz Kosovske policije.

Pojedini osumnjičeni uhapšeni su u nekim od noćnih klubova.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније