Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

19. 08. 2024. 15:51 >> 16:31
Čitaj mi:

rat u ukrajini

U granatiranju Donjecka poginule tri osobe, ranjeno devet

U ruskom granatiranju Donjecka poginule su tri osobe, dok je devet ranjeno, rekao je šef regionalne vojne administracije Vadim Filaškin.

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, Rusija je lansirala 11 dronova prema Donjecku, ali i drugim regijama, uključujući Kijev.

Iz ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva su kazali da su svi dronovi presretnuti.

Rusija je i u nedjelju ispalila 16 projektila i dronova, od čega je 13 oboreno, dok tri rakete nijesu došle do cilja.

Napadi dolaze dok Ukrajina pokušava da ojača pozicije u ruskoj oblasti Kursk, skoro dvije sedmice nakon što su pokrenuli iznenadnu kontraofanzivu na rusku teritoriju.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je da operacija u Kursku "još uvijek nanosi gubitke ruskoj vojsci i ruskoj državi, njihovoj odbrambenoj industriji i ekonomiji".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније