Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina

19. 08. 2024. 16:02 >> 16:02
Čitaj mi:

U KCCG prošle sedmice obavljeno preko 7,6 hiljada pregleda

U Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) prošle sedmice obavljeno je 7.645 ambulantnih pregleda, od čega 1.323 u Institutu za bolesti djece (IBD).

Iz KCCG je saopšteno da je u dnevnim bolnicama zbrinuto 1.245 pacijenata, a u Urgentnom centru 1.253.

"Prošle sedmice obavljeno je 289 operativnih zahvata, od toga 23 u IBD-u. Na bolničko liječenje primljen je 681 pacijent, od čega 77 u IBD-u", navodi se u saopštenju.

Iz KCCG su rekli da je u Centru za radiološku dijagnostiku odrađeno 3.136 dijagnostičkih procedura, od čega 594 CT i 206 MR pregleda.

Kako su naveli iz te zdravstvene ustanove, u Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD-a odrađene su 354 dijagnostičke procedure, od čega deset CT i 36 MR pregleda.

"U Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku uzorkovana su 5.142 pacijenta i odrađene 179.244 analize", kaže se u saopštenju.

U Porodilištu KCCG-a prošle sedmice rođeno je 66 beba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније