Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Selver Vuković [ TVCG ]

19. 08. 2024. 17:02 >> 17:02
Čitaj mi:

ulcinj

Zbog radova na nasipu zamućenje rijeke Bojane nizvodno od Štodra

Usljed radova koji se izvode na sanaciji erodiranog dijela nasipa za odbranu od poplava Gropat-Štodra, na lokaciji u naselju Štodra, u narednom periodu će doći do zamućenja voda rijeke Bojane. Zamućenje je uzrokovano zbog izvođenja zemljanih radova i polaganja kamene obloge u korito rijeke Bojane.

Iz Opštine Ulcinj napominju da će se prilikom izvođenja ovih radova koristiti isključivo prirodni materijali (kamen i glina), tako da ne postoji mogućnost hemijskog i biološkog zagađenja vode. Očekivano je da zamućenje bude periodično i kraćeg trajanja.

Ukoliko dođe do zamućenja jačeg intenziteta, javnost će biti blagovremeno obaviještena kazali su iz Opštine Ulcinj

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније